Nyt pitäisi taas ensi yönä saada nukuttuakin pitkästä aikaa. Sain tänään käytyä hakemassa uusittavana olleen unilääkereseptin ja kävin sitten apteekissakin samalla. Niille olisi totisesti ollut tarvetta alkuviikosta. Viime yönä kyllä uni maittoi, mutta unet oli taas varsin sekavia.

Mr. T:n kanssa käytiin kävelemässä puolen toista tunnin lenkki eilen illalla ja tuli puhuttuakin asoita halki melkoisesti. Samat on fiilikset kummallakin. Ja Mimosalla on taas kerran pää ampiaispesän kaltainen. Surinaa ja pörinää käy sinne sun tänne. Lenkki teki kyllä hyvää ja rentoutti. Ja oli todella mukava käydä kävelemässä ja juttelemassa. Mutta taas vaan meinaa ne haudatut tunteet herätä. Etenkin kun toisellakin osapuolella on samanlaiset olot ja ajatukset. Kyllä tässä totisesti tarvitaan mielen lujuutta ja paljon.

Tulin tässä eilen siihen tulokseen, että kännykät ja tekstiviestit ovat varmaan aika suuri syy siihen, että nykyään on niin helppo pitää yhteyttä vastakkaiseen sukupuoleen muiden tietämättä. Ja sähköposti ja mese on myös varmasti pari melko kätevää keinoa, joskaan niitä ei itse tule käytettyä paljoakaan.  Ainakaan Mr. T:n kanssa, koska hän ei paljoa koneen ääressä ehdi istumaan.

Kyllä kävi eilen myös huvittamaan suuresti se, kun miehet eivät voineet lenkiltä tullessani välttää katsomasta minua. Naama oli varmaan punainen kuntoilun takia ja tukka pörrössä, mutta siitä huolimatta tuli ihme tuijotuksia, joka ikiseltä vastaan tulevalta mieshenkilöltä. Kotona tarkistin kyllä, ettei ole mitään erikoista naamassa tai tukassa. Yksikin vanhempi herra oli suorastaan hätääntyneen näköinen, kun ei voinut katsettaan pitää kurissa. Hyvä, ettei juossut karkuun kadun toiselle puolelle. Olenko mä jotenkin pelottavan näköinen vai mikä on??? No, ettehän te voi tietää, miltä Mimosa näyttää, enkä ala sitä hirveämmin kuvailemaankaan. Koska haluan kätkeytyä salaperäisyyden verhon taakse.

Totisesti tahtoisin karata töistä ja mennä kotiin peiton alle nukkumaan, pakoon näitä ajatuksia ja ikävää jotka tulla korvien välissä riehuvat. Hyvä ja paha Mimosa huutelevat hävyttömyyksiä toisilleen olkapäiltä. Paha yllyttää, että suutele sitä Mr. T:tä ja hyvä muistuttaa että sulla on ihana mies kotona, jonka luottamuksen arvoinen sä tahdot olla.