Eilen oli tulleet ne mun vaplroaattikokeiden tuloksetkin. Ja tulos oli perin yllättävä! Pitoisuus oli pudonnut varsin radikaalisti, vaikka anostusta oltiin nostettu. Tällä kertaa pitoisuus oli vain 128 ja senhän pitäisi olla vähintään 300. Käsittämätöntä... Joten tuon seurauksena annostusta nostetaan taas. Tänään, huomenna ja ylihuomenna pitäisi syödä 4 tablettia 2 erässä, yli 600mg + 600mg ja lauantaina sitten 5 tablettia jo. Seuraavalla viikolla taas labraan ottamaan kokeet.

Aamulla taas uni maittoi. Otin Sepramin ja söin aamupalaa ja läksin töihin kymmeneksi. Töiden teosta ei ole tullut koko päivänä oikein mitään. Olo oli aamusta semmoinen sähköisen ärtynyt ja ylienerginen. Sitten pitikin jo ottaa se puolen päivän satsi Deprakinea. Sen otettuani menin syömään ja olo oli todella tukkoinen. Kädet vapisten yritin syödä, mutta ei tahtonut ruoka mennä kurkusta alas. Joten puolet jäi syömättä. Jos tässä vielä töissä vähän aikaa yrittäisi olla ja lähtisi sitten kotiin... Pitäisi leipoa ja siivotakin vähäsen. Huomaan, että unohdin taas kerran ottaa ruokalassa jälkiruokakahvin.

Mutta olo on kyllä perin kummallinen tällä hetkellä. Ihan kuin olisi jossain kuplassa. Ja leijuisin kaiken yläpuolella. Onneksi niin, Se pyörteinen musta joki raivoaa jossain tuolla jalkojeni alapuolella ja itse leijun sen yläpuolella pisaroiden ulottumattomissa. Aivojen tilalla on violetti pumpuli pilvi ja pahat henget on lukkojen takana tänään. Pian lempeät kädet kuljettava kuplani koivujen väliin ripustettuun riippukeinuun ja tuudittavat kesätuulen tahtiin kauniisiin purppuraisen punaisiin uniin, joissa linnut laulavat ja kaikilla on hyvä olla.

Löysin tämmöisen testin netistä. http://www.piepalace.ca/blog/asperger-test-aq-test Nähtävästi olen aika paljon kallellaan myös tuohon aspergerin syndroomaan... Tulokseni oli 35